Bezorgen

Verzending naar Nederland en België

Voor verzending binnen Nederland betaal je € 5,95 verzendkosten. Wil je je bestelling laten bezorgen in België? Dan betaal je €9,95 verzendkosten.

Levertijden rondom feestdagen

Rondom de feestdagen kunnen we helaas niet leveren zoals je van ons gewend bent. Van 24 december t/m 2 januari hanteren we aangepaste levertijden. Verse bloemen kunnen we tijdens die periode niet leveren. Als je op 22 december voor 12 uur besteld, kunnen we deze nog op 23 december afleveren. Daarna is de eerstvolgende bezorgdatum 3 januari. Zijden bloemen en droogboeketten hebben tijdens de periode van 24 december t/m 2 januari een levertijd van 3 – 5 werkdagen. Het is daarom tijdens deze periode ook niet mogelijk om een bezorgdatum te kiezen.

Levertijd: 1 dag of kies je eigen bezorgmoment!

Bestellingen worden de volgende dag bezorgd als je op werkdagen voor 12 uur besteld. Je kunt ook zelf kiezen voor een latere bezorgdatum. Bestellingen die gedaan worden op vrijdag na 12 uur of in het weekend kunnen vanaf dinsdag bezorgd worden.

Onze bezorgdiensten doen hun uiterste best alles op tijd af te leveren, maar het is in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Dat is natuurlijk heel vervelend, we doen ons best om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden wanneer een vertraging zich voordoet.

Track & Trace

Alle bestellingen worden verzonden door DHL of PostNL. Zodra een product is aangemeld, ontvang je een Track & Trace code via de mail. Hiermee kun je precies zien wanneer de bestelling wordt afgeleverd bij jou of bij degene voor wie je iets hebt besteld. In de ochtend van de leverdag krijg je een mail met het tijdvak waarbinnen het pakket wordt geleverd.

Ben jij, of degene die de bestelling zal ontvangen, niet thuis om de bestelling in ontvangst te nemen en is bezorging bij de buren ook niet mogelijk? Dan zal het pakket door de bezorgdienst afgeleverd worden bij een afhaalpunt in de buurt.

Retourneren

Gratis retourneren (m.u.v verse bloemen!)

Is wat je hebt besteld toch net niet wat je in gedachten had? Dan kan je heel makkelijk binnen 14 dagen zonder problemen je bestelling terugsturen. Helaas geldt dit niet voor de verse bloemen. Aangezien deze binnen onze bedenktijd kunnen bederven, is de retourregeling hier niet op van toepassing.

Wanneer je iets terug wilt sturen, kun je een mailtje sturen naar info@bloemwinckel.com. Je ontvangt dan een retourlabel, waarmee je het artikel zonder kosten kunt terugsturen. Wil je er wel voor zorgen dat je het product goed verpakt (het liefst in de originele verpakking) terugstuurt naar het adres wat op de retourlabel staat. Retourneren is altijd gratis bij Bloemwinckel.

Je geld wordt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, teruggestort. Wij mogen wel wachten met terugbetaling tot wij het product hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je het product hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Daarnaast behouden wij ons het recht voor om de kosten voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen in rekening te brengen.

Zo werkt gratis retourneren dus:

  • Stuur een mail naar info@bloemwinckel.com met als onderwerp ‘retourneren‘.
  • Wij sturen je een retourlabel, jij plakt dat op de doos waar je het product weer netjes in hebt gestopt.
  • Breng het pakket naar een PostNL-punt.
  • Zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, staat het aankoopbedrag (inclusief eventuele standaardkosten voor de heenzending) weer op je rekening. Wij mogen wel wachten met terugbetaling tot wij het product hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je het product hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Defect artikel

Wordt jouw bestelling defect of beschadigd afgeleverd? Neem dan snel contact met ons op via info@bloemwinckel.com. Wij vertellen je dan hoe je het artikel kunt retourneren. Daarna zorgen we voor een nieuw product of, als je dat liever hebt, betalen we je terug.

Ruilen

Onhandig maar waar: ruilen is nu nog iets ingewikkelder dan we zouden willen. Je kunt een product niet direct ruilen. Je stuurt je product retour, krijgt van ons het aankoopbedrag terug en bestelt daarna het product dat je wel wilt hebben. Natuurlijk moet dit ook handiger kunnen. Daar werken we hard aan.

Herroeping?

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van redenen, de overeenkomst te herroepen. Het volledige aankoopbedrag krijg je zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terug. Ook eventuele leveringskosten worden teruggestort. We doen dat op hetzelfde rekeningnummer of betaalmiddel dat je hebt gebruikt voor je aankoop. Wil je gebruik maken van je herroepingsrecht? Dan moet je ons per post, mail of fax op de hoogte stellen van het feit dat je gebruik wilt maken van je recht op herroeping. Dat kan heel makkelijk via het Europese modelformulier voor herroeping.

Gevolgen van de herroeping 

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval worden voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen teruggeeft voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.