BEKIJK EERST ONZE

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bestellingen worden de volgende dag bezorgd als je op werkdagen voor 12 uur besteld. Je kunt ook zelf kiezen voor een latere bezorgdatum. Bestellingen die gedaan worden op vrijdag na 12 uur of in het weekend worden op dinsdag bezorgd.

Onze bezorgdiensten doen hun uiterste best alles op tijd af te leveren, maar het is in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Dat is natuurlijk heel vervelend, we doen ons best om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden wanneer een vertraging zich voordoet.

Wat zijn de bezorgkosten?
  • Binnen Nederland: € 5,95
  • Naar België: € 9,95
Hoe werkt de versgarantie van 7 dagen?

Wij plukken onze bloemen als ze nog slapen. Als we ze opsturen, zitten ze dus vaak nog in knop. Na een paar dagen ontwaken ze en dan begint het feest. Elke dag zien ze er mooier en mooier uit. Om ze zo lang mogelijk vers te houden, geven wij wat voedsel voor de bloemen mee. Genoeg water is een van de verzorgingstips die je van ons krijgt. Op die manier geniet jij tot zeven dagen lang van jouw boeket.

Bloemen zijn een natuurproduct. Het kan dus zijn dat, ondanks alle goede zorgen, de kwaliteit tegenvalt. Stuur dan een email met foto’s naar info@bloemwinckel.com. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om het goed op te lossen.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt betalen met de volgende betaalmethoden:

  • iDEAL: alle Nederlandse banken
  • KBC/Bancontact: Belgische banken
  • Klarna: achteraf betalen
  • Op rekening: alleen voor zakelijke klanten
Kan ik veilig betalen?

Je kunt bij Bloemwinckel betalen met iDEAL, Klarna, KBC en Bancontact. Alle betalingen vinden in de beveiligde omgeving van Mollie plaats.

Is achteraf betalen mogelijk?

Met Klarna kun je als particulier achteraf betalen. Daarvoor berekenen wij een toeslag van € 1,- per bestelling. Bij Klarna betaal je pas wanneer je de bestelling ontvangen hebt.

Voor zakelijke klanten is het mogelijk om achteraf een factuur te ontvangen. Kijk hiervoor bij Zakelijk bestellen.

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN

NEEM CONTACT MET ONS OP

Maandag t/m vrijdag
9:00 - 13:00

BEDRIJFSGEGEVENS

Bloemwinckel BV


Van Cleeffkade 15


1431 BA AalsmeerHelaas is het niet mogelijk om gezellig langs te komen.KVK: 86327046

BTW-nummer: NL863932083B01