De Zonnebloem logo

De Zonnebloem

Spaar Bloempunten voor De Zonnebloem

We leven met z’n allen in een prachtig en welvarend land. Op het eerste gezicht een land waar iedereen het goed heeft. Maar dat is niet zo. Er zijn ook mensen die dreigen buiten de boot te vallen. Bijvoorbeeld mensen met een lichamelijke beperking. Nationale Vereniging De Zonnebloem zet zich iedere dag volledig voor hen in, vooral voor hen die in een sociaal isolement dreigen te komen.

Het is echt fantastisch dat, namens De Zonnebloem, duizenden vrijwilligers actief sociale en recreatieve activiteiten organiseren en begeleiden. Ook werkt De Zonnebloem aan een betere toegankelijkheid en mobiliteit. Op die manier verrijken zij het leven van heel veel mensen met een lichamelijke beperking.

Wil jij ook De Zonnebloem helpen dit te blijven doen? Doneer dan (een deel van) jouw gespaarde Bloempunten aan De Zonnebloem.

Heb je al een Bloemwinckel account? Kijk dan snel hoeveel punten je kan en wilt doneren. Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en verdien meteen de eerste 25 Bloempunten.