OVER BLOEMWINCKEL

Zet de bloemetjes binnen

Bij Bloemwinckel zetten we graag de bloemetjes bij jou binnen! Wij houden van bloemen. En niet een beetje, maar heel veel. Daarom krijg je bij Bloemwinckel geen bescheiden boeketje, maar een mooie uit de kluiten gewassen bos blijheid. Welk boeket je ook kiest, wij pakken flink uit.

Van kers op de taart tot hart onder de riem

Ons kantoor staat in Aalsmeer, midden tussen de bloemen. De kleuren, geuren, al die verschillende vormen; elke dag is voor ons een feestje. En dat feestje vieren wij graag met jou. Of je nou graag jezelf wilt verwennen, iemand nou jarig is, net getrouwd of verhuisd is, onze boeketten zijn de kers op de taart. Wil je iemand een hart onder de riem steken bij ziekte, overlijden of een lastige tijd? Wij maken de dag graag een beetje lichter met een mooie, grote bos bloemen.   

Kijken is ook precies dát kopen

Elke dag doen wij ons stinkende best om voor jou de mooiste bloemen te selecteren. Welk plaatje in de webshop je ook kiest, precies die bos zit straks in de verzenddoos. Nou vooruit, in 95% van de gevallen dan, want ook bloemen hebben soms een mindere dag en komen dan niet opdagen.  

Hoe wij dat voor elkaar boksen? In tegenstelling tot veel andere bloemenwinkels, laten wij onze boeketten op één centrale plek in Nederland binden. Onze binders doen dat met de hand. Met veel liefde, trots en passie maken zij elke grote bos bloemen een feestje om te zien.

Elk seizoen zijn eigen bloemen  

Wij houden niet alleen van feestjes, maar ook van verrassen. Daarom hebben we elk seizoen een ander aanbod. Lekker licht en luchtig in de lente, vrolijk en uitbundig in de zomer, warm en rustgevend in de herfst en sprankelend en feestelijk in de winter. We blijven ook constant op zoek naar leuke vazen voor erbij of als originele vervanging als je een keer wat anders wil dan een standaard bos bloemen. Bij ons slaag je altijd.

Athene 'Bloemwinckel SFEER '22 HOGE res.-3-30