Zakelijk bloemen bestellen

Zakelijk bloemen bestellen met 1 druk op de knop

Moet je voor jouw bedrijf of organisatie regelmatig een bos bloemen bestellen? Dat is een flinke kluif. We besparen je graag een muisarm. Je krijgt van ons gewoon 1 formulier dat je voor de rest van het jaar invult. Simpeler kan niet.

Bespaar tijd

Verjaardagen en jubilea zijn gelegenheden waarvan de datum vastligt. Waarom dan elke keer een losse zakelijke bestelling voor die bos bloemen doen? Zonde van jouw tijd. Dat kan stukken makkelijker. Bij Bloemwinckel kun je op 1 bestelformulier alle bestellingen voor het komende jaar doorgeven. Je bestelt op rekening. Want wij houden niet alleen van bloemen, maar ook van het leven zo makkelijk mogelijk maken.

Zakelijk bloemen bestellen op rekening: hoe werkt het?

Download het bestelformulier en vul daarop in welke bos bloemen je wanneer en naar wie wil versturen. Ook de tekst voor het bijbehorende kaartje kun je meteen doorgeven. Je kunt het bestelformulier eenvoudig uploaden op Bloemwinckel of stuur een mail naar bestellingen@bloemwinckel.com. Wij zorgen dat de bloemen op de afgesproken datum worden bezorgd. Per maand of na 4 afgeleverde bestellingen ontvang je een factuur. Wil je voor een langere periode op rekening bestellen, neem dan contact op met info@bloemwinckel.com.

Toch een keer los een bos bloemen bestellen voor de zaak? Geen probleem. Dat kan natuurlijk ook.

Bestelformulier uploaden